Teploměr Culinary umožňuje kontrolu teploty jádra prostřednictvím vpichovací sondy.
Rozsah | -50 ... 300 °C |
Rozlišení | 0,1 °C |
Přesnost | ±1 °C v rozsahu -20 ... 120 °C ±2 °C ve zbylém rozsahu |
Rychlost měření | 4 – 5 s |
Délka sondy | 95 mm |
Celková délka | 165 mm |
Hmotnost | 35 g |
Napájení | 1,5V knoflíková baterie LR44 (součást dodávky) |
Vodotěsný, se snadno vyměnitelnými sondami. Uživatelské nastavení 2 hraničních hodnot, akustický a optický alarm. Splňuje EN 13485, certifikace HACCP.
Pro rychlou kontrolu teploty jádra. Uživatelské nastavení 2 hraničních hodnot, akustický a optický alarm. Certifikace EC 1935/2004 pro použití v potravinářství.