Cukroměr provozní, s teploměrem

Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Před destilací lze cukroměrem zjistit prokvašenost kvasu a jeho vhodnost na vypálení.

  • stupnice v hmotnostních procentech
  • různý rozsah stupnic
  • dělení stupnice: 0,2 % hmot.
  • délka: 340, 370 nebo 380 mm
  • s teploměrem (rozsah 10 – 50 °C, dělení 1 °C, organická náplň)
  • referenční teplota: 20 °C
Objednací tabulka
  • Rozsah [% hmot.]: 0 – 10, Dělení [% hmot.]: 0,2, Délka [mm]: 340
    Obj. číslo: 170261020101
    Dostupnost: 3-4 týdny
    Cena: 698 Kč / ks
  • Rozsah [% hmot.]: 0 – 20, Dělení [% hmot.]: 0,2, Délka [mm]: 370
    Obj. číslo: 170261020205
    Dostupnost: 3-4 týdny
    Cena: 711 Kč / ks
  • Rozsah [% hmot.]: 0 – 30, Dělení [% hmot.]: 0,2, Délka [mm]: 380
    Obj. číslo: 170261020301
    Dostupnost: 3-4 týdny
    Cena: 754 Kč / ks
  • Rozsah [% hmot.]: 30 – 60, Dělení [% hmot.]: 0,2, Délka [mm]: 380
    Obj. číslo: 170261020401
    Dostupnost: 3-4 týdny
    Cena: 826 Kč / ks
Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH.

Cukroměr provozní, bez teploměru

Slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Stupnice v hmotnostních procentech. Různý rozsah stupnic.

od 242 Kč

Cukroměr pivovarský, s teploměrem

Podléhá povinnému ověření. Stupnice udává koncentraci roztoků pivní mladiny v hmotnostních %. Rozsah stupnice 0 – 7, 6 – 13 nebo 10 – 20 % hmot. Rozsah teploměru 0 – 30 °C.

6 044 Kč
Dobrý den, mám zájem o více informací k produktu: Cukroměr provozní, s teploměrem
Přihlášení k Vašemu účtu
Potřebujete poradit? Zobrazit