Výrobce špičkového laboratorního vybavení IKA dobývá český trh

Objevte špičkové laboratorní vybavení značky IKA pro ohřev, chlazení, mechanické operace a analýzu.
Německá kvalita a know-how pro vaši laboratoř.

Společnost IKA je jedním z předních světových výrobců špičkových pomůcek a zařízení pro vaši laboratoř. Její výrobky plně odrážejí německou preciznost a roky zkušeností – firma vznikla už v roce 1910 a dnes působí v 10 pobočkách napříč celým světem.

logo

V našem sortimentu produktů IKA najdete zařízení pro ohřev a chlazení, mechanické operace i měření a analýzu.

Přístroje IKA pro ohřev a chlazení

Zařízení IKA zajišťují stabilní podmínky pro různé typy výzkumu, od kultivace buněk ve zkumavkách po precizní chemické reakce. Díky digitálnímu ovládání a možnosti programování lze snadno dosáhnout požadované teploty a udržovat ji.

Nabízené produkty:

Přístroje IKA pro mechanické operace

Tato zařízení jsou základem pro přípravu homogenních směsí v pevném i kapalném skupenství. Součástí některých přístrojů je navíc možnost ohřevu, což umožňuje jejich využití pro přípravu některých vzorků či vývoj nových produktů.

Nabízené produkty:

Přístroje IKA pro měření a analýzu

Při analýze vzorků je správné měření hodnot naprosto klíčové. Viskozimetry vám umožní přesně změřit viskozitu tekutin, kritický parametr v potravinářství, kosmetice, farmacii a dalších oborech. To vám umožní optimalizovat konečné složení produktů.

Nabízené produkty:

Přístroje IKA pro dávkování a titraci

Přesné dávkování a manipulace s malými objemy tekutin je základní dovednost v každé laboratoři. Mikropipety IKA poskytují vysokou přesnost, což z nich činí nezbytný nástroj pro výzkum zejména v molekulární biologii, biochemii a dalších disciplínách.

Nabízené produkty:

Jsme vám vždy po boku

Jako autorizovaný zástupce společnosti IKA nabízíme rozsáhlou podporu, včetně odborného poradenství při výběru správného vybavení. Součástí služeb je i konzultační podpora po zakoupení produktů a nabídka servisu.

Jarní slevová akce laboratorního vybavení IKA

S příjemnou jarní slevou můžete pořídit více než 30 typů magnetických míchaček s ohřevem i bez ohřevu , rotační viskozimetry pro měření relativní a absolutní viskozity newtonovských i nenewtonovských kapalin, stolní centrifugy , jednokanálové mikropipety s fixním nebo nastavitelným objemem a vybrané typy třepaček .    
 
 michacka viskozimetr centrifuga pipeta trepacka

 

        Prohlédněte si naši kompletní nabídku. Věříme, že si z naší jarní slevové akce vyberete!

banner-jarni-akce

Akční ceny jsou platné do 18. 6. 2024.

Přihlášení k Vašemu účtu