Třepačky IKA s ohřevem a chlazením - novinka v našem sortimentu!

Třepačky IKA Matrix s ohřevem jsou nepostradatelným pomocníkem při práci s malými objemy. Jsou velmi vhodné pro mikrozkumavky, MTD, kryozkumavky nebo zkumavky s kónickým dnem do objemu 50 ml. Ať už potřebujete vzorky míchat, zahřívat či chladit, tyto třepačky s kontrolou teploty spolehlivě splní svůj úkol.

Třepačky IKA Matrix jsou velice variabilní a díky široké nabídce nástavců se dokonale přizpůsobí všem vašim požadavkům. Snadno se ovládají pomocí intuitivního a přehledného menu s dotykovým displejem. Jejich výhodou je i možnost vytvoření až 5 uživatelských programů. Samozřejmostí je pak časovač.

Robustní konstrukce zajišťuje stabilitu přístroje i při vyšších otáčkách. Rychlouzávěr usnadňuje výměnu nástavců a zároveň zajišťuje jejich optimální upevnění pro efektivní přenos teploty. Přístroj také automaticky rozpozná, jaký typ nástavce jste si zvolili. Izolované a vyhřívané víko ThermoCover zajistí v závislosti na nastavení homogenní teplotu vzorků, zabraňuje kondenzaci a zaručuje tak konstantní koncentraci vzorku v reakčních nádobách.

Třepačky IKA Matrix nemohou chybět v  žádné mikrobiologické, výzkumné či farmaceutické laboratoři, kde vám budou spolehlivými pomocníky při práci se vzorky krve, vzorky DNA nebo RNA, při testech PCR a Elisa, ale i při šetrném rozmrazování vzorků a mnoha dalších úkonech.

Rychlý odkaz na produkty:

Video k sérii třepaček IKA Matrix:

Přihlášení k Vašemu účtu