Sušárny ArgoLab

Sušárny ArgoLab jsou zkonstruovány tak, aby splňovaly všechna očekávání pracovníků v laboratořích - vynikají jednoduchou obsluhou, intuitivním ovládáním a vysokou odolností. Kvalitně navržený systém vytápění, perfektní těsnění a dokonalá izolace navíc zaručují velmi nízkou spotřebu elektrické energie. Jde o jednoduché a ekonomické přístroje, které se uplatní v každé provozní laboratoři. V naší nabídce najdete jak modely s přirozenou cirkulací vzduchu (série TCN), tak i modely s nucenou cirkulací vzduchu (série TCF). Modely obou sérií jsou dostupné ve dvou verzích - Basic a Professional.   

Série TCN nabízí modely o objemu 50, 115 a 200 litrů v obou verzích (Basic i Professional). Ve verzi Basic je navíc dostupný i objem 30 litrů. Série TCF se vyrábí v objemech 50, 120, 200 a 400 litrů. Standardně jsou sušárny vybaveny dvěma policemi - další police je možné doobjednat.

Regulátor Basic nabízí velký podsvětlený LCD displej, přehledné ikony, časovač, světelný a zvukový alarm, kontrolu rychlosti ventilátoru, opožděný start a bezpečnostní limit teploty pro ochranu vzorků.

Regulátor Professional je navíc vybaven programováním (až 7 programů s 10 kroky) a možností opakování pracovních cyklů.

blog

Sušárny obou sérií mají teplotní třídu 3.1 podle DIN 12880. Překročí-li teplota sušení maximální nastavitelnou hodnotu, přepne se primární okruh automaticky na sekundární a začne teplotu regulovat. Všechny modely tak nabízejí dvojitou ochranu proti přehřátí.

A navíc - výhodná cena až do 16. 12. 2016!

Rychlý odkaz na produkty:

Přihlášení k Vašemu účtu