Laboratorní sušárny BMT v novém

Sestavte si sušárnu podle vlastních potřeb!

Představujeme vám čtyři nové modelové řady laboratorních sušáren firmy BMT. Přístroje splňují požadavky na reprodukovatelnost a přesnost průběhu teploty a dalších parametrů v teplotních skříních podle norem ISO 9000 a ISO 17025, a jsou proto vhodné i do akreditovaných a certifikovaných laboratoří. Nabízíme tyto modely a volitelné vybavení a příslušenství:

  • modelová řada s přirozenou cirkulací vzduchu  ECOCELL ECO
  • modelová řada s přirozenou cirkulací vzduchu a chemicky odolnou vnitřní komorou DUROCELL ECO
  • modelová řada s nucenou cirkulací vzduchu  VENTICELL ECO
  • modelová řada vakuových sušáren VACUCELL (nabídku právě připravujeme)

Sušárny ECO line nahradily dříve vyráběnou řadu Standard line. ECO line jsou ekologické, ekonomické a ergonomické přístroje dokonale splňující požadavky moderních laboratoří i průmyslových provozů. Mikroprocesorové řízení Fuzzy logic zajišťuje krátký náběhový čas ohřevu bez překmitů a průběžně vyhodnocuje a upravuje proces vytápění. Efektivní proudění vzduchu v komoře, včetně patentované technologie spirálového proudění, umožňuje dosáhnout velmi přesné prostorově homogenní teploty a zároveň velmi krátký obnovovací čas v případě otevření dveří. Nerezová komora s 5 vrstvami izolace šetří vaše náklady, velmi snadné čištění interiéru šetří váš čas, vertikální stohovatelná konstrukce s chytrým otevíráním dveří šetří místo i vaše záda.

Samozřejmostí ve standardním provedení je rozhraní RS232. Volitelně za příplatek lze přístroje vybavit rozhraním Ethernet a softwarem WarmComm 4 pro vzdálenou diagnostiku, rozhraním USB Device pro import/export dat pomocí flashdisku nebo slotem pro SD kartu.

Sušárny BMT ECO line:

ECO line

V případě zájmu o sušárny BMT nás neváhejte kontaktovat .

info 2Připravujeme novou kompletní nabídku teplotní techniky BMT (vakuové sušárny, inkubátory, klimatické a růstové komory, sterilizátory) - sledujte náš e-shop!

Přihlášení k Vašemu účtu